Onze spelregels

Zodat je precies weet waar je aan toe bent

Waarom het ingewikkelder maken, dan nodig. Wij zeggen en beloven wat we doen. Wij doen wat wij jou beloven.

Onze 10 spelregels

  1. “Gratis”. Je betaalt niks voor onze service. (eenmalig administratief € 0,01)
  2. Onze service kun je op elk moment, kosteloos, opzeggen.
  3. Wij zorgen, dat je elk jaar minder betaalt voor je energie, dan wanneer je niks zou doen.
  4. Wij beloven een minimaal jaar-voordeel. Dit berekenen we op basis van het verbruik, wat je zelf invult op de site. Als we dit jaar-voordeel (jouw besparing in euro’s op jaarbasis) niet kunnen behalen, dan doen we (nog) niets.
  5. Wij kondigen een overstap aan. Je ontvangt van Kostenservice een e-mail (en eventueel een sms), als we jou binnen 3 tot 5 dagen aan gaan melden bij een (andere) leverancier.
  6. Je ontvangt daarna binnen 5 werkdagen bericht van de nieuwe leverancier, met daarbij het contract en de tarieven/voorwaarden. Je hebt dan het recht om binnen 14 kalenderdagen bij deze leverancier te annuleren. Boetevrij, zonder kosten.
  7. De overstap, die wij voor jou regelen, zal gebaseerd zijn op de einddatum van jouw huidige contract. Deze geef je zelf aan bij de aanmelding bij ons. Als deze datum juist is, dan zal de overstap altijd boetevrij gebeuren. Als je nog niet over kunt stappen, omdat jouw contract nog langer loopt, dan wachten we.
  8. De leverancier berekent jouw daadwerkelijke voorschot-/termijnbedrag. Dat is volledig gebaseerd op het daadwerkelijke verbruik op jouw adres gedurende de laatste 3/5 jaar. Niet op wat je bij ons hebt ingevuld.
  9. Je hoeft zelf niet op te zeggen bij jouw leverancier. Dat wordt door de nieuwe leverancier geregeld.
  10. Via mijn Kostenservice heb je altijd (24/7) inzicht in jouw gegevens. Als er iets verandert, kun je dat zelf gewoon aanpassen.