Herkenbaar?

We spreken veel mensen, die onnodig teveel betalen. Hun meningen en ervaringen zijn heel herkenbaar.

"Oeps mijn contract is alweer afgelopen en nu betaal ik ineens weer veel meer... "
Ja, het wordt een stuk duurder, als je contract eindigt. Met onze service houden wij het in de gaten en zorgen, dat je op tijd weer overstapt. Volledig geregeld en jij betaalt minder.
"Ik hoef niks te doen, ik zit al bij de goedkoopste energieleverancier. "
Dat is een misverstand… Helaas gaan ook bij de goedkope leveranciers de tarieven fors omhoog, als je contract afloopt. Je gaat dan gewoon onnodig teveel betalen.
"Overstappen heeft toch geen zin, na een jaar betaal je toch weer de hoofdprijs. "
Als een contract afloopt, wordt het duurder. Als je elk jaar overstapt, betaal je veel minder. Met onze service regelen wij, dat je ook in het 2e, 3e en volgende jaren minder betaalt.
" Ik begrijp het niet. Je moet telkens bijbetalen. Overstappen heeft geen zin. "
Wij kennen de markt. Bijbetalen komt vaak door veranderende belastingen of doordat je meer hebt verbruikt. We zorgen dat je rekening lager wordt, door de goede tarieven te regelen. Elk jaar weer.
"Ik stap wel eens over, maar heb daar niet elk jaar zin in. Doe liever wat leuks.. "
Logisch, maar dat betekent wel, dat je onnodig teveel betaalt. Dat lossen we voor je op met onze service. 1x gratis aanmelden en wij regelen het. Elk jaar opnieuw.
Laat het
maar aan ons over!
Je meldt je 1x aan en wij zorgen dat je elk jaar minder voor je energie betaalt. Maar dat doen we alleen, als je genoeg voordeel krijgt. Zo niet, dan onderhandelen we verder.